NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Judecată țigănească terminată cu bătaie. Scandalagii calmați cu spray lacrimogen. O persoană a fost încătușată și dusă la sediul Poliției

Scandal de amploare în suburbia Lunca Pașcani între două grupări rivale de rromi care s-au certat și bătut, după ce au participat la o judecată țigănească.

Incidentul a avut loc vineri, 11 octombrie, ora 16.00 pe strada Dealul Spirii. Polițiștii locali au fost nevoiți să folosească spray lacrimogen pentru a-i despărți pe combatanți care au făcut un scandal monstru. Două echipaje ale Poliției Locale Pașcani au fost solicitate să intervină pentru aplanarea conflictului. Dragoș Nicolae din municipiu a provocat scandal lovindu-se reciproc cu pumnii și picioarele cu Franț și Mihai Cojocaru.

 În acest conflict a mai intrat Daravin Cojocaru, Dinarcă Munteanu, precum și soțiile acestora. Pentru a restabili ordinea publică în zonă, cele două patrule ale Poliției Locale au folosit spray iritant lacrimogen, iar o persoană a fost încătușată și condusă la sediul Poliției. Fiecare participant la scandal a primit câte o amendă de 500 lei.

 Judecata țigănească a avut loc ca urmare a nerespectării cuvântului dat de una dintre familii, legat de o căsătorie. De sute de ani, rromii îşi rezolvă între ei problemele. Cei mai respectabili şi mai înţelepţi bărbaţi din comunitate sunt judecători, care împart dreptatea după reguli nescrise, ştiute doar de ei.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

La un pas de tragedie! TIR încărcat cu floarea soarelui răsturnat la intrarea în municipiu!

Marius Parteni

Maine vor fi prezentate noile motociclete din dotarea SMURD Iasi. La ce vor fi utilizate

Redacția

Accident de muncă grav la Proinvest! Un specialist din Italia a decedat după ce a fost lovit în cap de un utilaj!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site