RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Jocuri de culise pentru candidaturi comune PSD-PNL la primăriile conduse de USR

PSD și PNL discută în spațiul ușilor închise de posibilitatea susținerii de candidați comuni în unele orașe, unde în prezent sunt primari USR, însă și în acest scenariu tot nu există garanția unor victorii în unele localități. 

Partidele Coaliției își încep strategia pentru alegeri FOTO Inquam Photos / Octaav Ganea

Partidele Coaliției își încep strategia pentru alegeri FOTO Inquam Photos / Octaav Ganea

Surse din PNL și PSD au precizat pentru „Adevărul” că la nivelul conducerilor este vizată o înțelegere între partide ca unul din acestea să nu-și stabilească un candidat, în cazul în care cel al colegului de Coaliție are șanse să trimită acasă primarul USR dintr-un anumit oraș. La Brașov, George Scripcaru ar avea prima șansă dacă PSD nu va veni cu un candidat, în încercarea de a-l îndepărta pe Allen Coliban din funcția de primar. În schimb, dacă PSD își pune om, social-democratul ar rupe suficiente voturi cât liberalul să piardă în fața lui Coliban.

  

Și la Sectorul 1, un candidat comun ar reuși să o învingă pe Armand. Nu e cert însă dacă liberalii vor merge pe actualul candidat anunțat, George Tuță, sau ar putea veni cu un alt nume, adică Sebastian Burduja, în prezent șef la PNL București, dar timp de mai mulți ani președinte Sector 1.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Banca Mondială anunță suspendarea tuturor programelor de ajutor pentru Belarus și Rusia

Redacția

Moscova confirmă capturarea unei localități la nord de Bahmut, anunțată de Prigojin / Ce a spus Zelenski despre apărarea orașului asediat Bahmut

Redacția

Avionul oficial al lui Justin Trudeau s-a defectat din nou/ Lanțul incidentelor din călătoriile premierului canadian

Redacția
Încarcă...