RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

IRONII la adresa președintelui Joe BIDEN în conferința de presă de la Casa Albă / „Dacă Pentagon interceptează o armă NUCLEARĂ, pe cine suni?

Jurnaliștii acreditați la Casa Albă lansează ironii la adresa președintelui Statelor Unite ale Americii, în timpul conferinței de presă susținută de purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Karine Jean Pierre. 

Corespondentul Foxx News, Peter Doocy o trollează pe Karine Jean-Pierre întrebând-o dacă Pentagonul o sună pe Prima Doamnă, Jill Biden, în eventualitatea în care interceptează o arma nucleară după ora 20:00.

Jurnalistul își începe întrebarea cu afirmația că președintele Biden este lucid până la ora 8 seara.

Este (n.r.Biden) lucid până la ora 8 seara. Deci, să spunem că Pentagonul, la un moment, interceptează o arma nucleară care vine. Este ora 23:00. Pe cine suni? Pe Prima Doamnă?

  

Karine Jean Pierre răspunde că se decide în Consiliul de Apărare cine îl informează pe președinte.

Are o echipă care îl informează despre orice știre care este relevantă și importantă pentru poporul american. Acest lucru se decide în Consiliul de Securitate, cine să îi dea această veste.

Această scenă nu este singulară. La începutul lunii iulie, pe fondul unui val de apeluri către președintele Joe Biden să demisioneze din actuala cursă prezidențială, după dezbaterea cu Donald Trump, Karine Jean-Pierre a întrerupt o conferință de presă televizată pentru a dojeni un jurnalist după ce a făcut o glumă despre Biden.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Autoturismul Ford Escort RS Turbo, condus de Prințesa Diana între 1985 și 1988, va fi scos la licitație

Redacția

Joe Biden va avea, vineri, o teleconferință cu Iohannis și alți lideri europeni

Redacția

Dispute între Guvernul Netanyahu și armata israeliană în legătură cu obiectivul distrugerii HAMAS /Liderul Hezbollah amenință Israelul și Ciprul

Redacția
Încarcă...