NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Ion Paladi va deschide o mică afacere, în municipiul Pașcani

Ion Paladi, îndrăgitul interpret de muzică populară din Republica Moldova, va deschide o mică afacere în municipiul Pașcani. Prin cofetăriile “Dulcinella România”, interpretul vine să ofere produse de cofetărie, patiserie și plăcintărie – tradiționale moldovenești.

Produsele sunt realizate în majoritate din rețete proprii, manual fabricate. Locația unde va fi amenajată cofetăria de tip supermarket este în fostul sediul al băncii BancPost Pașcani, de pe strada Moldovei.

Inaugurarea este programată pentru luna decembrie a acestui an, potrivit informațiilor noastre.

Ion Paladi, un artist cu multe conexiuni locale, a prospectat piața din Pașcani în vara acestui an. El a avut mai multe runde de discuții cu administratorul spațiului unde a funcționat sediul BancPost, până să ajungă la parafarea contractului. Am încercat să discutăm cu artistul pe marginea acestui proiect, dar la ora când l-am contactat era prins într-o altă întrevedere.

Lanțul de cofetării “Dulcinella România” se bucură de o mare căutare. Asemenea locații găsim în Târgu Neamț, Piatra Neamț, Bacău, Botoșani, iar de-acum încolo la Pașcani.

Advertisements

Related posts

Un fost atacant al Politehnicii Iași,Ionuț Bâlbă, se războiește în instanță cu finanțiștii pășcăneni

Redacția

Două firme din Paşcani, în topul celor mai profitabile din ţară

Ema Roman

Programul pentru porcii de rasa are succes în județul Iași

Redacția
Încarcă...