RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Iohannis, omul care aduce ploaia. Replica dată de președintele României care l-a făcut să râdă pe omologul său din Kenya VIDEO

Președintele României, Klaus Iohannis, l-a făcut pe omologul său din Kenya să râdă după ce William Ruto i-a spus „Ați venit cu ploaia!

klaus iohannis kenya jpg

Bună dimineaţa, domnule preşedinte, bună dimineaţa, doamnă! Bine aţi venit în Kenya!”, i-a salutat președintele Ruto pe Iohannis și pe soția sa.

Mă bucur să fiu aici!”, a răspuns președintele României.

  

Gazda kenyană i-a făcut cunoştinţă apoi lui Klaus Iohannis cu vicepreşedintele Gachagua şi cu principalii comandanţi ai armatei.

Aţi venit cu ploaia!”, a remarcat Ruto.

Ştiţi, la noi în România se spune că ploaia aduce bogăţie”, i-a replicat Klaus Iohannis, pe covorul roşu. Răspunsul lui Iohannis ia provocat lui Ruto o criză de râs.

Momentul a fost capturat într-o înregistrare video postată pe contul X (Twitter) al președintelui kenyan, potrivit și a devenit rapid viral.

Președintele României, Klaus Iohannis, a ajuns astăzi în Kenya, primul stat vizitat din turneul în Africa. În cadrul vizitei, președintele se întâlnește cu omologul William Ruto și va participa la o întâlnire cu directorul executiv al UNEP (Programul Națiunilor Unite pentru Mediu).

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Indemnizaţia pentru mame creşte la 85% din venitul net

Redacția

Danemarca susține aderarea României la Schengen

Redacția

Camion cu lemn fără acte, depistat de activiștii de mediu în curtea unui post de poliție din Suceava /  ”Noi cerem sprijinul autorităților și chiar ei, polițiștii, să primească lemnul ilegal în curtea instituției?”

Redacția
Încarcă...