RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelorAdministrație

Întreruperi ale apei astăzi și mâine, în comuna Miroslovești

În scopul igienizării rezervoarelor de apă potabilă din localitatea Soci, de 300 mc capacitate, miercuri 21 februarie 2024, în intervalul orar estimat 07.00 – 20.00, furnizarea apei potabile este întreruptă către utilizatorii din localitățile Soci și Miroslovești, comuna Miroslovești, județul Iași.

În scopul igienizării rezervoarelor de apă potabilă din localitatea Verșeni de 100 mc capacitate, joi 22 februarie 2024, în intervalul orar estimat 07.00 – 20.00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii din localitățile Verșeni și Mitești, comuna Miroslovești, județul Iași.

La reluarea furnizării apei, există posibilitatea ca apa să înregistreze valori mai mari ale parametrului turbiditate, situație în care robinetul trebuie lăsat deschis timp de câteva minute, pentru ca apa să revină la caracteristicile normale de potabilitate. Dacă situația persistă, sunați la APAVITAL S.A., iar o echipă de lucru specializată se va deplasa în zonă pentru a soluționa problema sesizată.

În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, APAVITAL S.A. Iași recomandă utilizatorilor afectați să-şi creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere.https://www.radiohit.ro/stiri/apa-potabila-va-fi-intrerupta-maine-in-patru-localitati-din-judetul-iasi/?fbclid=IwAR0atwOnAfZgU4AhLDfSxEE3WWgX8IPSEgHmuGTJ5Tl1fSQnv7ufAaCPgq8

  

Related posts

Firma primarului și a altor politicieni au beneficiat retroactiv de ștergerea unor datorii. Pășcănenii care și-au montat centrale în sezonul trecut, nu pot primi ajutoare!

Marius Parteni

Ședință de CL pe 26 ianuarie: Trei proiecte importante pentru viitorul PSA. ARSACIS va semna contractul de denunțare a serviciilor cu ApaVital (DOC)

Marius Parteni

Drumurile judeţene, “pavate” cu 90 milioane euro. Planurile lui Daniel Minciună

Redacția
Încarcă...