NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Infrastructura rutieră din Târgu Frumos, în plin proces de modernizare (FOTO)

Zeci de străzi din orașul Târgu Frumos au fost modernizate în ultimii ani, la fel și tronsoane de trotuare. Astăzi, primarul localității, Ionel Vatamanu a anunțat pe pagina sa de facebook care sunt ultimele trotuare reabilitate. Valoarea totală a proiectului este din bugetul localității.

”Continuăm seria investițiilor în localitatea noastră și vreau să vă comunic că ultimul tronson de trotuar, Sala de Sport – Ferma 10, a intrat și el în modernizare. Acest tronson face parte dintr-un proiect mai mare care cuprinde modernizarea trotuarelor pe strazile: Petru Rareș partea stângă- Pod pârâu Adâncata, Str. Cuza Vodă-intersecție Strada Lunca Bahlueț până la ieșirea din oraș, Str. Ștefan cel Mare și Sfânt-intersecție str. Petru Rareș – Str. Serelor.Valoare totală a proiectului este de 482.432 lei, suportată integral de la bugetul local”, a anunțat primarul Ionel Vatamanu pe pagina sa de facebook.

În ultimii ani au fost făcute la Târgu Frumos investiții majore în infrastructura orașului, fiind una dintre prioritățile administrației locale. Zeci de străzi au fost asfaltate cu bani din bugetul local, guvernamental, dar și cu fonduri europene.

loading...
Advertisements

Related posts

Manifestări de Ziua Unirii la Târgu Frumos (VIDEO)

Oana Cordoneanu

Sexgate în PNL: o tânără politiciană a fost pozată goală la hotel. Şefi din partid audiaţi după ce au vizionat imaginile sexy

Redacția

Mica Unire, sărbătorită de Asociaţia ASIRYS SUPER TINERI sub sloganul „Niciun eveniment fără educaţie non-formală!”

Ema Roman
Încarcă...