RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Infrastructura rutieră din Târgu Frumos, în plin proces de modernizare (FOTO)

Zeci de străzi din orașul Târgu Frumos au fost modernizate în ultimii ani, la fel și tronsoane de trotuare. Astăzi, primarul localității, Ionel Vatamanu a anunțat pe pagina sa de facebook care sunt ultimele trotuare reabilitate. Valoarea totală a proiectului este din bugetul localității.

”Continuăm seria investițiilor în localitatea noastră și vreau să vă comunic că ultimul tronson de trotuar, Sala de Sport – Ferma 10, a intrat și el în modernizare. Acest tronson face parte dintr-un proiect mai mare care cuprinde modernizarea trotuarelor pe strazile: Petru Rareș partea stângă- Pod pârâu Adâncata, Str. Cuza Vodă-intersecție Strada Lunca Bahlueț până la ieșirea din oraș, Str. Ștefan cel Mare și Sfânt-intersecție str. Petru Rareș – Str. Serelor.Valoare totală a proiectului este de 482.432 lei, suportată integral de la bugetul local”, a anunțat primarul Ionel Vatamanu pe pagina sa de facebook.

În ultimii ani au fost făcute la Târgu Frumos investiții majore în infrastructura orașului, fiind una dintre prioritățile administrației locale. Zeci de străzi au fost asfaltate cu bani din bugetul local, guvernamental, dar și cu fonduri europene.

Related posts

Medic specialist oftalmolog în ambulatoriul Spitalului din Târgu Frumos

Redacția

Bărbat fără permis depistat în trafic de polițiștii din Târgu Frumos

Redacția

Două posturi vacante scoase la concurs în cadrul Primăriei Târgu Frumos

Redacția
Încarcă...