NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Indivizii cu cagule care au pătruns în SMU Pașcani au lăsat în urma lor o brichetă și o mănușă! Ce se bănuiește că urmăreau?

Incidentul din noaptea de 2/3 octombrie a creat panică în rândul angajaților Spitalului Municipal de Urgență Pașcani! Reporterii Actualitatea Tv au aflat noi amănunte, în acest caz.

Indivizii au pătruns în incinta unității medicale după ce au forțat un geam de la etajul doi. Au intrat într-un salon ce fusese curățat și sterilizat cu o zi înainte.

Ieșiți pe holurile Secției de Recuperare, au fost surprinși de către o asistentă, moment în care au fugit pe scări, spre etajele superioare. A fost dată alarma telefonic în rândul cadrelor medicale, pentru a fi făcută cunoscută prezența persoanelor.

Cei patru indivizi, care aveau cagule și trasă pe cap gluga de la hanoracele purtate, s-au îndreptat către terasa de la etajul șase, de unde au coborât pe scara de incendiu și s-au făcut nevăzuți.

  

Din informațiile noastre, acestora le-ar fi scăpat o mănușă și o brichetă, care au fost găsite pe hol.

Tocmai acest amănunt a panicat cumva personalul medical, surse din unitatea medicală afirmând pentru NewsPascani.com că unii medici se întreabă dacă nu cumva cei patru intruși ar fi încercat să provoace un incendiu. Aceste supoziții au fost formulate având în vedere că prezența indivizilor a fost pe palierul în care funcționează secțiile de ATI, Rucuperare și Paliative.

Altă presupunere vehiculată în rândul cadrelor medicale este o posibilă tentativă de furt  din bunurile pacienților, situație cu care unitatea medicală s-a mai confruntat, sau de medicamente.

Cu privire la aspectele apărute în spațiul public, privind cazul semnalat la o unitate medicală din municipiul Pașcani, facem următoarele precizări: În urma sesizării primite, în noaptea de 3 Octombrie a.c., de la reprezentanții unității medicale, polițiștii Poliției Municipiului Pașcani au demarat cercetări pentru identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptei și luarea măsurilor legale care se impun”, conform Biroului de Presă din cadrul IPJ Iași.

De menționat este faptul că cei patru indivizi cunoșteau foarte bine unitatea medicală. În momentul în care au fost surprinși pe holurile secției de la etajul II, ei nu au încercat să fugă pe unde au intrat, ci au urcat la etajele superioare, semn că ei cunoșteau traseul și nu și-au pus în nici un moment problema că nu ar putea scăpa.

Advertisements

Related posts

Ambulatoriul de Specialitate al Spitalului va fi închis în perioada 1-4 mai

Răzvan Grecu

Consum de alcoool, gânduri suicidare, agresiune. Scenariul regăsit în CPU în acest weekend

Teona Gherasim

Medicul Tudor Ciuhodaru: Cum (te) salvezi atunci când apare înecarea cu un corp străin. O manevră simplă poate face diferența dintre viață și moarte

Redacția
Încarcă...