NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Inconștiență: Copil lovit de tren la Ruginoasa, după ce a sărit din mers!

Un copil în vârstă de 13 ani a fost în această după amiază victima unui accident feroviar. Acesta a încercat să sară din trenul în care se afla, pentru a mai scurta din distanța pe care o avea de parcurs spre casă, după ce cobora în stație. Accidentul s-a produs în jurul orelor 14:10.

 

 

  

Minorul s-a urcat într-un tren personal din stația CF Târgu Frumos. Pe raza satului Rediu, la câteva sute de metri de intrarea în stația din Ruginoasa, acesta a sărit în mers. Potrivit martorilor, Intenția lui a fost aceia de a scurta din distanța pe care trebuia să o parcurgă pe jos spre casă, după ce cobora din tren.

Gestul putea fi unul fatal pentru acesta. Minorul nu a văzut că din sens opus venea un alt tren, care la acroșat, în timp ce el traversa celălalt fir. Victima și-a fracturat una din mâini, și a suferit răni la cap.

La fața locului a fost direcționat un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Pașcani, care a transportat victima în Compartimentul de Primiri Urgențe de la Spitalul Municipal.

 

Conform unor informații ofertite de anchetatori, minorul, Daniel Rotaru, se întorcea de la cursuri. Polițiștii de la Transporturi Feroviare fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauza incidentului. 

 

Advertisements

Related posts

Cântece, poezii patriotice, și depuneri de coroane la Monumentele Eroilor din Stolniceni Prăjescu, Cozmești și Brătești

Oana Cordoneanu

Înscrieri pentru admiterea la Academia de Poliţie București

Redacția

„Theater Russian Ballet Sankt Petersburg” din Rusia, în concert la Iași

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site