NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Incendiu de pădure în Munţii Maramureşului, Ministerul Apărării a trimis o aeronavă

Pompierii militari intervin pentru stingerea unui incendiu forestier izbucnit în vecinătatea Vârfului Greabăn din Munţii Maramureşului, iar Ministerul Apărării a trimis o aeronavă în sprijinul acestora, a informat, duminică, purtătorul de cuvânt al ISU Maramureş.

Incendiu de pădure în Munţii MaramureşuluiFoto: ISU Maramures

„Pompierii militari maramureşeni intervin în acest moment la un incendiu de fond forestier, semnalat pe Valea Vaserului, în zona Vârfului Greabăn. La faţa locului acţionează doi ofiţeri şi cinci subofiţeri, cu o autospecială de stingere 6 x 6, din cadrul Secţiei de Pompieri Vişeu de Sus. În sprijin acţionează şi angajaţi ai unui composesorat silvic din zonă. Forţele de intervenţie sunt coordonate de către lt.col. Piţiş Marian, inspectorul şef al ISU Maramureş”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Maramureş, Cornel Băbuţ, citat de Agerpres.

  

Conform aceleiaşi surse, o aeronavă militară acordă sprijin pompierilor în stingerea focului.

Advertisements
Advertisements

„Comanda inspectoratului a solicitat, cu aprobarea Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, o aeronavă în sprijin, pentru localizarea şi lichidarea incendiului, deoarece zona în care se manifestă acesta, situată la circa circa 10 kilometri de

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Bebeluşul aruncat pe jos de propria mamă, spitalizat cu fractură craniană

Redacția

Orban, după informaţiile dezvăluite de DNA în dosarul lui Ion Rădoi: „Am fost ministru al Transporturilor, îl cunosc, dar nu am discutat nimic ilegal”

Redacția

Creţu, iritată de dezinteresul Guvernului României pentru Autostrada Iaşi-Târgu Mureş: „Avem bani de infrastructură. Nu avem proiecte“

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site