NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Incendii devastatoare în acest sfârșit de săptămână. Un cal a fost salvat de Pompieri dintr-o fosă septică

A fost un sfârșit de săptămână plin pentru personalul de la Secția de Pompieri din Pașcani care a intervenit pentru stingerea a două incendii de mari proporții.

Sâmbătă, în jurul orelor 19.00, echipajul de intervenție a fost solicitat pe strada Unirii din Pașcani pentru a stinge un incendiu de vegetație uscată și deșeuri menajere. Din cauza unul foc deschis în spații deschise, au ars aproximativ 2 tone de deşeuri menajere si vegetaţie uscată pe o suprafaţă de 20 m.p.

A doua zi, o casă din satul Ciohorăni a fost cuprinsă de flăcări, fiind necesare atât echipajele de la Secția de Pompieri din Pașcani cât și S.V.S.U. Ciohorăni.

  

În câteva minute multe din bunurile familiei au fost făcute scrum: două televizoare, o maşină de spălat, două paturi, un şifonier, o vitrină, aproximativ 100 kg materiale textile, 20 m.p. lemn din componenţa plafonului, două tocuri de geam, două tocuri de uşă, o uşă. De asemenea, s-au degradat zugrăveala de pe pereţi şi mobilierul din încăperea alăturată. Cauza probabilă a incendiului: amplasarea necorespunzătoare a materialelor combustibile faţă de sistemele de încălzire.

O altă intervenție dificilă a avut loc în comuna Valea Seacă acolo, unde, un cal căzuse într-o fosă septică. A fost nevoie de două echipaje, cu șapte subofițeri pentru a readuce cabalina la suprafață. Din fericire, intervenția a fost un succes. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Advertisements

Related posts

Cum a fost în Italia în prima zi după relaxarea restricţiilor cauzate de epidemia de coronavirus

Redacția

Preotul Don Juan. Un preot din județul Iaşi a fost prins de soţie cu amanta, în timpul unui desfrâu din casa parohială

Redacția

Ajutaţi-l pe Dan să trăiască!

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site