RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Încă un rezultat surpriză la CM din Qatar. Maroc a învins Belgia cu 2-0, iar africanii sunt pe primul loc în grupă

Selecţionata Marocului a obţinut o victorie surprinzătoare în faţa Belgiei, cu scorul de 2-0 (0-0), duminică, pe Al Thumama Stadium din Doha, într-un meci din Grupa F a Cupei Mondiale de fotbal din Qatar.

„Leii din Atlas” au obţinut abia a treia lor victorie la Cupa Mondială, prin golurile marcate de Abdelhamid Sabiri (73) şi Zakaria Aboukhlal (90+2), în faţa unei echipe care a dezamăgit.

Marocul reuşea primul său succes la CM 1986, în Mexic, 3-1 cu Portugalia, iar următoarea victorie a venit la CM 1998, 3-0 contra Scoţiei, conform Agerpres.

Belgia, medaliată cu bronz în urmă cu patru ani, a debutat cu o victorie norocoasă în Qatar, 1-0 cu Canada, dar acum riscă să plece acasă după grupe.

  

„Diavolii roşii” au avut iniţiativa în cea mai mare parte a timpului, însă a fost o posesie sterilă, fără prea multe ocazii clare de gol.

Prima şansă a venit în min. 5, când Thorgan Hazard l-a găsit pe Batshuayi în careu, dar atacantul lui Beşiktaş a fost blocat de portar. Meunier a şutat din marginea careului, dar El Kajoui a prins mingea.

Africanii, cu patru jucători născuţi în Belgia în lot (El Khannouss,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

“Suntem ruşi, adevărul e cu noi”. O privire asupra fascismului de masă în Rusia

Redacția

Rafila, despre certificatul verde: Noi am făcut tot ce a ţinut de noi ca să aducem partea de legislaţie, care să fie adoptată în Parlament

Redacția

LIVE Ziua 179 de război. Rusia afirmă că a lovit un depozit de muniție HIMARS. Ucraina neagă / Oficial de rang înalt al SBU, găsit mort la domiciliu / Rusia a desfășurat rachete hipersonice Kinjal „de trei ori” de la începutul invaziei în Ucraina / Fiica ideologului lui Putin, ucisă într-o explozie lângă Moscova

Redacția
Încarcă...