NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Încă 13 kilometri de drum judeţean intră la modernizare.Care sunt tronsoanele


Trei şantiere de modernizare a unor segmente de drum judeţean au fost scoase la licitaţie pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice. Direcţia Judeţeană de Administrare a Drumurilor şi Podurilor pune la bătaie aproape 18 milioane de lei pentru toate.

 

  

Cel mai scump dintre ele este sectorul de pe DJ 280B situat între Tg. Frumos şi Cucuteni, în lungime de 9,2 km. Suma de la care licitaţia porneşte în sens descrescător este 12,98 milioane de lei.

Trei milioane de lei este valoarea estimată a modernizării drumului judeţean DJ 248A de la intersecţia cu DC 73 (Grieşti) până la limita cu judeţul Vaslui, respectiv 2,6 km.

Al treilea lot se află pe DJ 281, între Spinoasa şi Belceşti, şi măsoară 1,3 km. În acest caz, licitaţia începe de la 1,9 milioane de lei. Termenul de depunere a ofertelor este 25 mai, evaluarea urmând să se încheie până pe 20 iunie, durata lucrărilor fiind stabilită la 15 luni. Modernizarea celor trei segmente de drumuri este finanţată prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală 2017-2020.

sursa www.ziaruldeiasi.ro

Advertisements

Related posts

Ministrul Transporturilor anunță oficial că vrea să aloce 500 milioane euro pentru a începe acum autostrada pe tronsonul Lețcani – Târgu Frumos

Redacția

Mijloc de transport transferat de la CSM Paşcani în administrarea RAGCL

Ema Roman

Deputatul Vasile Axinte a prezentat o serie de investiții pe care Primăria și le propune în 2019

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site