NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

In ultimele ore, acesti oameni s-au transformat in INGERI. Au trecut prin iad, pentru a salva cateva suflete

In ultimele ore, o armata de oameni s-a luptat pentru a fi alaturi de cei care au nevoie de ajutor.  Chiar daca temperaturile au fost extreme, pompierii nu au tinut cont de nimic cand a venit vorba desprea salvarea vietilor omenesti. In continuare, urmeaza clipe grele pentru ei, dar cu siguranta nu se vor da batuti.   

Pompierii ieseni duc acum o lupta crancena pentru a salva vieti omenesti. Toti salvatorii s-au mobilizat si au plecat pentru a scoate din nameti persoanele sinistrate.  

  

In ultimele ore, o armata de oameni s-a luptat pentru a fi alaturi de cei care au nevoie de ajutor. Chiar daca temperaturile au fost extrem de joase, pompierii nu au tinut cont de nimic si au venit in salvarea de vieti omenesti. Razboiul dus cu dusmanul alb nu s-a incheiat inca. 

Trei persoane adulte si un copil au necesitat interventia salvatorilor, fiind preluati de efective ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU), dintr-un autovehicul impotmolit in zapada si transportate la Primaria Rediu. Alte opt persoane au fost deblocate de pompieri din autovehicule, in localitatile Potangeni si Horlesti. 

O gravida asistata de medicii Serviciului de Ambulanta Judetean cu sprijinul pompierilor de la Sectia Targu Frumos a avut nevoie de interventie imediata. 

O alta persoana a fost asistata de Echipajul de Prim Ajutor (EPA) SMURD cu sprijinul celor de la Sectia de pompieri Targu Frumos. 

Vremea naprasnica a facut ca alte 29 de persoane sa ramana blocate in autvehiculele ramase inzapezite. Acestea au fost deblocate din masini de catre pompierii ieseni, in localitatile Miroslava, Belcesti, Mogosesti-Siret si Pascani. 

Alte doua gravide au avut, de asemenea, nevoie de interventia pompierilor. Salvatorii au intervenit pentru a le da primul ajutor cu senilata si cu autospeciala 4 x 4, in localitatile Tibanesti si Slobozia. Acestea au fost preluate si transportate la spital. 

O alta gravida si o persoana cu plaga taiata la membru inferior, din localitatea Mironeasa si una cu traumatism prin cadere de la inaltime, din localitatea Borosesti, au fost preluate de pompierii Detasamentului 1 Iasi si transportate de urgenta la spital. 

Salvatorii inca nu si-au incheiat misiunile. Pe toata aceasta perioada de cod galben de ger si ninsori ce s-a abatut asupra judetului nostru, salvatorii vor lucra la foc continuu pentru a salva vieti.

Sursa: bzi.ro

Advertisements

Related posts

Care este motivul pentru care divorțează cei mai mulți români. „Este efectul mentalităţii tipic româneşti”

Redacția

Acuze grave la adresa ApaVital, ale unor cetățeni din Sodomeni. Consumurile au luat-o razna: „Curge aer pe conducte, nu apă” !!!

Ema Roman

Imagini video din timpul exercițiului de alarmare ce a avut loc săptămâna trecută la Pașcani

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site