NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

În Împărăţia lui Moş Crăciun – Casa de Cultură vă invită la spectacol

Sărbătorile de iarnă se apropie cu paşi repezi, iar instituţiile de cultură din oraş organizează diverse  evenimente specifice acestui sezon, menite să-i apropie pe copiii şi tinerii din Pşacani, de spiritul Crăciunului.

 

 

  

Primul eveniment de acest gen este organizat de Casa Municipală de Cultură şi va avea loc vinerea aceasta, de la orele 18.30. Împărăţia lui Moş Crăciun se va numi spectacolul sub scenografia Alionei Gîtlan.

“Vineri, 16 decembrie 2016, începând cu orele 18 30, vă invităm să participaţi la spectacolul În Împărăţia lui Moş Crăciun, spectacol realizat cu ajutorul cursanţilor Casei de Cultură. Scenografia este semnată de către Aliona Gîtlan. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile ale sălii de spectacol. Promitem că va fi un spectacol frumos, o magie de Crăciun, şi ca atare vă aşteptăm”, a anunţat Daniela Calistru, directoarea Casei Municipale de Cultură.

Conducerea Casei de Cultură anunţă încă un eveniment programat să aibă loc săptămâna viitoare. Acesta va fi susţinut de trupa Dream Dance.

Pe data de 19 decembrie, începând cu orele 18.30, va avea loc un alt fel de spectacol susţinut de trupa Dream Dance a Casei de Cultură, spectacol la care, de asemenea, intrarea este liberă şi vă aşteptăm să participaţi”, a mai anunţat conducerea instituţiei de cultură din Paşcani.

Advertisements

Related posts

Ziua mondială a Soarelui

Redacția

Ziua Iei sărbătorită pentru al patrulea an consecutiv, la Pașcani

Oana Cordoneanu

Cum au fost organizaţi cei 100.000 de români veniţi în 1 Decembrie 1918 la Alba Iulia: „Locul cel mai istoric al neamului vă aşteaptă cu braţele deschise“

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site