NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Anunțuri

În atenția persoanelor fizice/juridice din Municipiul Pașcani!

Avand in vedere actuala pandemie de COVID 19,  aducem la cunostinta publica ca, la solicitarea persoanelor fizice sau juridice, societatea noastra presteaza activitati de  dezinfectie, contra cost,   in spatiile inchise ale cladirilor persoanelor fizice sau juridice, ale cladirilor institutiilor publice, altele decat cele  din subordinea  autoritatii administratiei publice locale, precum si orice alte tratamente  suplimentare impotriva altor  vectori si agenti patogeni  fata de cei/cele prevazuti in programul unitar de actiune, aprobat prin HCL nr.112/19.07.2021.

SC CLP ECOSERV SRL executa contra cost operatiuni de dezinsectie in spatiile deschise din proprietatea privata a persoanelor  fizice si juridice: terenuri ale operatorilor economici, terenuri ale persoanelor fizice  si asociatiilor de proprietari/locatari, terenuri ale institutiilor  publice, altele decat cele  din subordinea  autoritatii administratiei publice locale, cladiri ale operatorilor  economici, cladiri ale persoanelor fizice, inclusiv apartamente  din imobile de tip condominiu, subsoluri umede sau inundate, alte obiective  identificate ca reprezentand  focare de infestare  si care pot pune in pericol sanatatea oamenilor si animalelor.

Totodata, societatea noastra executa operatiuni de deratizare, contra cost,  la obiectivele unde se executa operatiuni de dezinfectie, cu exceptia mijloacelor de transport in comun si in zonele identificate ca focare de infestare sau conditii de dezvoltare a rozatoarelor in spatiile interioare sau exterioare ale persoanelor  fizice ori juridice, care pun in pericol sanatatea  oamenilor si a animalelor, inclusiv in zonele demolate si/sau nelocuite.

Toate produsele folosite pentru efectuarea operatiunilor de dezinfectie, dezinsectie si deratizare  sunt avizate de Comisa Nationala pentru Produse Biocide.

  

            Toti cei interesati, persoane fizice sau juridice se pot adresa in scris societatii noastre pe adresa de e-mail : office@clpecoserv.ro  sau la numarul de telefon : 0767 828 134, persoana de contact  : d-nul BURTILA  ANDREI.

            Tarifele utilizate pentru prestarea  activitatilor de dezinfectie, dezinsectie si deratizare  sunt cele aprobate prin HCL nr. 80/21.05.2021, modificata prin HCL nr. 111/19.07.2021, anexate.

Director General,

Ing.CHIUARIU DUMITRU

Advertisements

Related posts

Pierdut certificat constatator SC Proinvest Group

Redacția

ANUNȚ LICITAȚIE PUBLICĂ

Redacția

COMUNICAT DE PRESĂ. Lansare apel de selecție

Redacția
Încarcă...