NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Imperial Ballroom îi aşteaptă mâine, pe viitorii miri la „Nuntă de Probă”

Ne desparte o zi de cel mai așteptat eveniment al primăverii din Pașcani. Tinerii îndrăgostiţi care se pregătesc să facă anul acesta marele pas şi doresc o nuntă ca în poveşti sunt invitaţi mâine, începând cu ora 12.00 la Hotel Central. Sala Imperial Ballroom va găzdui ediţia a V-a a evenimentului “Nuntă de Probă”.  

 

Evenimentul dedicat mirilor, dar și profesioniștilor în domeniu vă propune soluţii inspirate pentru fiecare detaliu implicat în desfăşurarea marelui eveniment. De la alegerea elementelor de decor sau cele mai savuroase prăjituri şi torturi, până la planificarea lunii de miere.

  

Cei în căutarea inspirației pentru cea mai importantă zi din viața lor trebuie să știe că la acest Târg vor fi și specialiști pregătiți să vă asculte și să vă sfătuiască în funcție de buget sau preferințe.

În funcție de stilul și personalitatea fiecăruia, organizatorii de nunți vă așteaptă cu oferte și prețuri speciale pentru a crea un moment de neuitat.  Pentru a veni în sprijinul viitorilor miri,  vor fi prezente firme care se ocupă de decoruri festive, degustări de meniuri și băuturi fine, artiști fotografi și videografi, propuneri de machiaj și coafuri în tendințele acestui sezon și expoziție de verighete.

În cadrul acestui salon specializat, vizitatorii vor găsi: invitații de nuntă, aranjamente pentru spațiul dedicat evenimentului, aranjamente florale, decorațiuni și meniuri speciale, idei de coafuri și de make-up, precum și sugestii pentru planificarea lunii de miere.

Organizatorii vor pregăti preparate gastronomice, adevărate delicii culinare atent preparate, dar și noile meniuri puse la dispoziție în acest an. Degustarea meniurilor va avea loc la ora 17.00.

Machiajul din ziua nunții trebuie să fie impecabil, trebuie să reziste până la 24 ore, să fie potrivit cu tema nunții, cu personalitatea miresei și cu culoarea rochiei, de aceea vor fi prezenți și specialiștii în domeniu.

Tot în cadrul târgului, viitorii miri vor putea alege și serviciile de sonorizare, foto-video.

Partenerii acestui proiect sunt cei de la Hotel Central Imperial Ballroom, Montecatini, The Art of Make-Up, Birou de Turism, Servicii de foto și video, Cattaleya Flower Boutique și Ella Beauty.

 

 

Advertisements

Related posts

Cel mai iubit medic pediatru ieşean va fi condus astăzi pe ultimul drum. Slujba va fi oficiată în spitalul unde şi-a petrecut mare parte din viaţă

Redacția

Spectacol de 1 Iunie în Pașcani: La mulți ani, copilărie!

Teona Gherasim

Mișcarea înseamnă viață – Eveniment sportiv cu scop caritabil

Teona Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site