NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Disperare maximă în rândul oamenilor veniți la întâlnirea cu prefectul

Zeci de pășcăneni, disperați să le se facă dreptate, erau prezenți în dimineața aceasta în fața primăriei Pașcani în așteptarea prefectului. Neavând câștig de cauză în urma numeroaselor audiențe locale în care și-au cerut drepturile, oamenii își pun ultimele speranțe în întâlnirea de astăzi. 

Majoritatea nemulțumiților veniți în audiență, cum este cazul Mariei Florea din Hărmăneștii Vechi, căutau înțelegere cu privire la punerea în posesie cu pământ, obținut pe cale legală, în urma deciziilor finale ale instanțelor judecătorești.

În alte cazuri, precum cel al Elenei Vieru din Blăgești, oamenii caută să obțină instalarea conductelor de gaz metan care există deja în pământ, însă nefuncționale, și desfundarea canalelor, fapt datorită căruia anul trecut au fost inundate sute de hectare de pământ.

  

Prefectul a surprins astăzi mulțimea de oameni, anunțând că nu poate primi mai mult de 20 de persoane, din pricina unei videoconferințe pe care urma să o țină la ora 16.00, cu privire la situațiile de urgență prevăzute ca efect al ninsorilor, viscolelor și lapoviței așteptate la sfârșitul lunii martie. Prioritate au avut doar persoanele înscrise în tabel încă de data trecută, iar celor care nu au apucat să-l abordeze urmând să li se ofere această șansă pe data de 4 aprilie, când acesta va reveni în Pașcani.  

 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Hala din piața vale a fost redeschisă. Platoul din fața terenului de sport va fi amenajat pentru comerțul de sezon

Marius Parteni

Municipalitatea a dat în judecată ARSACIS și ApaVital! Asociația nu poate justifica cum administrează operatorul regional Stația de Epurare!

Răzvan Grecu

Șeful APIA Iași a discutat cu primarul Pantazi despre investiția sistată de la Pașcani

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site