NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Imagini spectaculoase cu noul loc de joacă ce va fi amenajat la Pașcani! Proiectul tehnic a fost finalizat! (FOTO/VIDEO)

Proiectul tehnic pentru amenajarea unui loc de joacă în spatele cofetăriei Riama a fost finalizat și predat Primăriei Municipiului Pașcani. Anunțul a fost făcut astăzi de către Claudiu Bodoașcă, administratorul public al Municipiului Pașcani, în conferința de presă săptămânală organizată la sediul instituției.

„Am primit proiectul de la parcul Riama. Urmează ca în perioada viitoare să facem un proiect de hotărâre privind actualizarea indicatorilor tehnico-economici și apoi să scoatem autorizația de construire și să dăm drumul la lucrări”, a declarat Claudiu Bodoașcă, administratorul public al Municipiului Pașcani.

Advertisements

La solicitatea Actualitatea TV, acesta a pus la dispoziția jurnaliștilor prezenți o simulare video a viitorului loc de joacă. Din imagini reiese că locul de joacă va fi unul modern cu zone de interes pentru toate categoriile de vârstă.

Valoarea estimată a investiției este de 4,5 milioane de lei, iar pentru implementarea acestuia este nevoie ca aleșii locali să-și dea acordul.

Advertisements
  
Advertisements
Advertisements

Related posts

Deratizarea și dezinsecția vor fi gata până pe 23 octombrie. Pășcănenii solicitați să anunțe zonele cu focare

Teona Gherasim

Insulița de la Peștișorul va fi concesionată

Răzvan Grecu

Restricțiile sunt menținute pe strada Moldovei și întreg centrul municipiului!

Marius Parteni
Încarcă...