RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Iată cum va fi vremea în aceste zile în Iași și ce temperaturi vom avea de Florii

Temperaturi în creștere în aceste zile în județul Iași. Ieșenii vor avea parte de o vreme plăcută în prima parte a săptămânii, fără precipitații și intensificări ale vântului

Astăzi, 6 aprilie, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 1 grad Celsius și o maximă de 16 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Vremea se va menține constantă și spre seară.

Mâine, 7 aprilie, ieșenii vor avea parte de vreme ceva mai frumoasă, cu temperaturi ușor mai ridicate. Astfel, se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 2 grade Celsius și o maximă de 19 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.
Miercuri, 8 aprilie, temperatura aerului va fi ușor mai ridicată. Se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 4 grade Celsius și o maximă de 21 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Vremea se va menține frumoasă și spre seară.

Vreme plăcută de Sărbătoarea Floriilor

Temperatura aerului va oscila însă spre finalul săptămânii. Joi, 9 aprilie, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 8 grade Celsius și o maximă de 22 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Valorile din termometre vor scădea ușor în zilele următoare. Vineri, 10 aprilie, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 2 grade Celsius și o maximă de 17 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla însă în rafale, iar șansele de precipitații vor fi ceva mai ridicate.

  

Sâmbătă, 11 aprilie, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 2 grade Celsius și o maximă de 16 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.
Duminică, 12 aprilie, în ziua sărbătorii Floriilor, ieșenii vor avea parte de o vreme frumoasă, cu temperaturi cuprinse între o minimă de 5 grade Celsius și o maximă de 20 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.

BZI

Related posts

Ligia Deca s-a înscris în PNL Sector 6: A fost o opţiune absolut firească

Redacția

VIDEO Maia Sandu răspunde la întrebarea dacă va candida în România: „Vreau să fie foarte clar”

Redacția

Simion nu exclude o alianță cu Șoșoacă. Ce conflicte au avut de-a lungul timpului

Redacția
Încarcă...