RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Iașul devine capitala faptelor bune

A început INIMO, cel mai mare festival al faptelor bune din Romania. Din aceasta seara, artisti cunoscuti din tara noastra urca pe scena INIMO, special pentru cei 10 mii de copii sarmani din regiunea Moldova care visează să mearga la scoala. INIMO a devenit o traditie pentru publicul iesean, o traditie de fapte bune.

Festivalul care a strâns anul trecut 2 milioane de lei – cu ajutorul cărora au fost pregătiți pentru școală 5.000 de copii – se întoarce la Iași, pe stadionul Emil Alexandrescu. Intrarea la festival se va face pe bază de donații destinate copiilor sărmani din Moldova. Binefăcătorii vor intra automat într-o tombolă, la finalul căreia vor putea câștiga un apartament într-un complex rezidențial din oraș. Astfel, din aceasta seara iesenii sunt asteptati la trei zile pline de distaractie.

Dan Damaschin – Organizator Festival INIMO

„Am adus aici la Iasi cea mai mare scena din Romania. Pe aceasta scena vor urca cei mai mari artisti ai Romaniei si daca dupa prima editie, INIMO s-a impus ca fiind cel mai mare eveniment al Iasului, cel mai mare festival din Moldova, cel mai mare festival caritabil din Romania si poate si din Europa, inseamna ca la asa pregatire ar trebui sa avem aici in aceasta seara, maine seara si poimaine seara peste 100 de mii de oameni care vin sa ajute pe cei mai inimosi copii pe care-i cunosc si cele mai inimoase mame, adica vreo 10.232 de copii si vreo 3000 de mame, copii care fara ajutor nu pot merge la scoala anul acesta.”

  

Anul acesta, cine donează cel puțin 300 de lei intră automat într-o tombolă care va avea loc la finalul celor trei zile de distracție. Marele premiu este un apartament de peste 100.000 de euro, aflat într-un complex rezidențial de lux din oraș.

Dan Damaschin – Organizator Festival INIMO

„Iar pe deasupra, daca tot ne-am gandit sa fim aproape de copii, prietenii nostri dragi ne si rasplatesc pentru ca anul acesta avem o minunata tombola INIMO unde unul din cei prezenti la fapte bune va fi rasplatit cu un apartament in Copou, un fel de Royal Town de 100 de mii de euro, iar 20 de oameni prezenti pe stadion vor merge la ierusalim prin tragere la sort așadar, Tombola Vietii am numit-o noi, unde la fel rasplatim bunatatea cu ajutorul prietenilor si partenerilor nostri.”

La prima ediție a festivalului, în 2022, au fost în jur de 60.000 de oameni, spun organizatorii. Anul asta sunt așteptați peste 100.000 de participanți.

tele m

Related posts

Magia serii în Sunet și Lumină, la Iași

Redacția

Cascada Bâlea (VIDEO)

Redacția

Un judecător italian ucis de mafie a fost beatificat, în vederea sanctificării

Redacția
Încarcă...