RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
LocalPolitică

“Iarna Românilor”, campanie a liderilor AUR Iași, la nivel de Pașcani (VIDEO)

Liderii AUR Iași împreună cu coordonatorii din Pașcani ai formațiunii politice au continuat și la Pașcani acțiunea intitulată “Iarna Românilor”. Au fost prezenți la activitate deputații Mihai Albișteanu și Cristian Ivănuță. Din partea organizației locale Dănuț Geanău, coordonatorul zonei Pașcani.

Activitatea s-a concentrat în zona centrală a municipiului și cele două piețe agroalimentare. Într-o declarație de presă, susținută la sediul formațiunii politice, au precizat că își doresc ca românii să înțeleagă importanța alegerilor din acest an.

De asemenea, au pus accent și pe însemnătatea zilei de 24 ianuarie, atunci când la Iași este așteptată o prezență record din partea membrilor și simpatizanților AUR.

Cât privește profilul candidatului pentru Primăriai Pașcani, cei doi lideri ieșeni au susținut că persoana ce va fi desemnată trebuie să fie una serioasă și să întrunească cele patru cerințe ale partidului AUR: credința, națiunea, familia și libertatea.

  

Related posts

Pantazi l-a executat pe Axinte! A preluat coordonarea Colegiului 5!

Redacția

Sergiu Vlad, senatorul agresat de Diana Șoșoacă: M-a speriat atunci când mi-a pus mâna pe față și m-a strâns de nas și gură (Video)

Redacția

Diana Șoșoacă, dosar penal pentru blocarea vaccinării la Răchiteni (VIDEO)

Redacția
Încarcă...