RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Hellvig: un candidat „trebuie măcar să fie un om bun și integru”

Fostul șef al SRI, Eduard Hellvig, a lansat noi critici la adresa lui Cătălin Cîrstoiu, în care a făcut referire la problemele medicului de integritate, apare într-o postare pe platforma sociala X, fostă Twitter.

Eduard Hellvig Foto: Inquam / Octav Ganea

Eduard Hellvig Foto: Inquam / Octav Ganea

Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidat al PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, a declarat că mandatul său „e pe masa coaliției” și că dacă va pierde sprijinul celor două partide, se va retrage din cursa electorală.

  

Eduard Hellvig a lansat noi critici la adresa lui Cătălin Cîrstoiu și de fenomenul vedetelor și a persoanelor competente și transformate în politicieni, candidați-șampon și de „perimarea” teoriilor lui Max Weber (1864-1920 – sociolog, filosof, jurist, istoric și economist politic german, ale cărui idei au influențat profund teoria socială și cercetarea socială).

Eduard Hellvig atrage atenția asupra calității politicienilor și a discuțiilor despre proiecte și viziune: „Unii candidați de joben se arată, din păcate, lipsiți de acea lumina personală care să îi califice drept model de urmat. Nu avem cum să discutăm despre proiecte, viziune, dezvoltare dacă suntem mânați de înfumurare, șmecherie și tupeu.”

„În loc de politicieni de profesie apar profesioniști din meserii onorabile,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Carlos Alcaraz, prima reacție după eliminarea de la Australian Open 2024

Redacția

Zelenski a creat un Consiliu pentru eliberarea Crimeii

Redacția

Nelu Tătaru anunță că Botoșaniul poate deveni curând a doua Suceava: „E un risc foarte mare”

Redacția
Încarcă...