RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Grindeanu se laudă cu munca lui Drulă: „Am dat în folosință 32 km de autostradă. Când am preluat ministerul era zero, niciun kilometru”

negocierile-pentru-formarea-unui-guvern-pnl-psd-udmr,-amanate.-grindeanu:-nu-e-blocaj

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, afirma ca anul trecut au fost dati in folosinta 32 de kilometri de autostrada, el adaugand ca atunci cand a preluat Ministerul Transporturilor numarul kilometrilor dati in folosinta in 2021 era zero.

Sorin Grindeanu a afirmat, miercuri seara, intr-o emisiune la Antena 3, ca in anul 2021 au fost dati in folosinta 32 de kilometri de autostrada.

„Cand am preluat ministerul era zero. In primele 10 luni, niciun kilometru”, a adaugat Grindeanu, citat de news.ro.

El a sustinut ca pentru dezvoltarea infrastructurii trebuie urmarite pe de o parte contractele in vigoare si „tinuti din scurt” antreprenorii sa isi respecte angajamentele si CNAIR, iar pe de alta parte este nevoie de incheierea de noi contracte pentru construirea de drumuri.

  

Grindeanu a anuntat ca in curand va intra in circuitul interministerial Registrul unic al utilajelor. Masura este luata in contextul in care unele companii castigau licitatii invocand in documente utilaje care, de fapt, nu erau disponibile pentru respectivele lucrari, fiindca erau alocate altora.

aktual24

Related posts

ALDE a înregistrat candidaturile la Biroul Electoral Local

Marius Parteni

Diplome de BAC, licență și atestate profesionale falsificate. Percheziții în mai multe localități, printre care Pașcani și Miroslovești

Redacția

Contre între PSD și PNL pe studii de fezabilitate pentru străzi! Bodoașcă: „Caz clasic de trucare a unei licitații publice!”

Răzvan Grecu
Încarcă...