NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Gheorghe Popescu, despre eliminarea echipelor din România din Conference League: ”Am simţit ruşine. Acum mi-e teamă de mai rău, am pus vârful unui picior în prăpastie”

Fostul internaţional Gheorghe Popescu a declarat că a simţit ruşine, joi seară, după ce toate cele trei reprezentante ale României au fost eliminate în turul doi preliminar al Conference League.

„Este o zi neagră, am pierdut contra unor echipe din ţări aparent inexistente pe harta fotbalului. Acum mi-e teamă de mai rău, am pus vârful unui picior în prăpastie. E o ruşine, asta am simţit, ruşine. Era accident dacă se întâmpla cu una, dar toate 3?”, a declarat Popescu, preşedinte la Farul Constanţa, înainte de meciul cu Rapid, din Liga I.

Joi seară, au fost eliminate toate cele trei reprezentante ale României în Conference League, FCSB, Sepsi şi Universitatea Craiova.

Tot în această săptămână, CFR Cluj s-a calificat în al treilea tur preliminar al Li

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Orban, ironii la adresa lui Cîțu: M-a frapat foarte tare că l-am văzut Superman, cred că aici e nevoie de o anumită profesie care să rezolve această problemă

Redacția

Oamenii care cer autostradă în Moldova: „Să ne spună Liviu Dragnea care este argumentul refuzului construirii cu bani europeni“

Redacția

Permis fals cumpărat cu 4.800 euro, depistat la controlul de frontieră

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site