RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Geoană încă evită să spună dacă va candida sau nu la prezidențiale. Când va putea da un răspuns

Secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoană a declarat, întrebat dacă va candida la alegerile prezidenţiale, că are o treabă foarte importantă de făcut în momentul de faţă la NATO, dar că va veni un moment când va avea mai multă „libertate” și va putea da un răspuns.

Ultimul partid condus de Mircea Geoană e PSRO FOTO Inquam Photos

Ultimul partid condus de Mircea Geoană e PSRO FOTO Inquam Photos

Pot să spun un singur lucru şi anume că din ceea ce văd, din ceea ce ştiu şi pentru România 2024 politic şi electoral va fi cea mai importantă scadenţă electorală din ultimii 25 de ani. Fără niciun fel de îndoială. Cu privire la mine, rămân pe poziţia pe care o ştiţi deja. Am un job de făcut la NATO, avem de pregătit un summit extrem de important în iulie şi când voi avea mai multă claritate şi libertate, dacă mă invitaţi, voi fi în măsură să vă răspund poate puţin mai precis”, a afirmat Mircea Geoană, într-un interviu pentru Digi24.

  

Ulterior, numărul doi din NATO a reiterat că 2024 rămâne un an foate important din punct de vedere electoral, dar și el are un job „important”. „Haideţi să ne vedem de treaba noastră acum.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Le Figaro îi face portretul Dianei Șoșoacă: „Vulgară, agresivă, ofensatoare. O suveranistă în favoarea ieșirii din UE, visceral antiamericană”

Redacția

Guvernul a publicat în Monitorul Oficial modificările aduse la Bacalaureat, Titularizare și Evaluarea națională de la clasa a VI-a/ Modificările sunt publicate în plină grevă a profesorilor

Redacția

O audiere a secretarilor de stat Antony Blinken și Lloyd Austin în Congresul american, întreruptă de manifestanți care au cerut să fie salvați copiii din Gaza

Redacția
Încarcă...