RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Geoană, despre o candidatură la prezidențiale: Sunt singurul lider actor și martor la integrarea occidentală a României

Secretarul General Adjunct al NATO a explicat la Digi24, în contextul discutării unei eventuale candidaturi la președinție, că este singurul lider politic care a fost actor și martor ocular la integrarea occidentală a României, explicând însă că nu se gândește la o astfel de opțiune în prezent. 

FOTO Arhivă Adevărul

FOTO Arhivă Adevărul

„Eu sunt singurul lider care a fost actor și martor ocular la tot ce înseamnă integrarea occidentală a României, de la inventarea parteneriatului cu America, la intrarea în NATO, la închiderea negocierilor cu Vasile Pușcaș, cu echipa noastră de atunci, pentru intrarea la UE. Eu, când spun asta, nu o spun politic și electoral. O spun că vine din nou o șansă când se reîmpart cărțile. Și când vorbesc cu atâta pasiune nu are nimic de-a face cu intenții pentru viitor, are de-a face cu sentimentul unui român care a avut șansa de la Dumnezeu să știe care a fost negocierea ințială cu Occidentul”, a spus Mircea Geoană într-un interviu pentru Digi24, explicând că România are șansa de a deveni o țară foarte influentă în regiune, fiind întrebat despre o candidatură la prezidențiale. 

  

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Franţa cere Chinei să transmită „mesaje foarte clare” Rusiei: „Joacă un rol-cheie în independenţa, respectarea dreptului internaţional, inclusiv suveranitatea Ucrainei”

Redacția

Licitația pentru cumpărarea a 62 de trenuri electrice regionale a fost suspendată. ARF promite că procedura de atribuire va fi reluată curând

Redacția

Tânăra cu trei copii care a murit la maternitatea din Botoșani, înmormântată luni / ​„Dreptate pentru Alexandra” – petiție semnată de peste 7.000 de oameni

Redacția
Încarcă...