NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Fotbalistul din Valea Seacă, Alexandru Crețu a fost prezentat oficial la Universitatea Craiova

Alexandru Crețu (29 ani) este noul jucător al Universității Craiova. Dat afară de Gigi Becali de la FCSB, Alexandru Crețu a semnat cu clubul lui Mihai Rotaru, iar în cursul serii de marți a fost prezentat oficial. 

Jucătorul a semnat un contract valabil pe următorii trei ani, cu opțiune de prelungire pe încă un sezon și va purta tricoul cu numărul 14. 

„Alexandru Crețu a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil pe o perioadă de 3 ani, cu opțiune de prelungire pentru încă un an. 

Campion al Sloveniei cu Maribor, noul nostru fotbalist va purta tricoul cu numărul 14. Succes în familia alb-albastră, Alex!”, se arată în anunțul clubului. 

  

Detaliile contractului 
 

Din informațiile sport.ro, Crețu va încasa 50 000 de euro la semnătură, iar salariul său se va ridica la 12 000 de euro pe lună, mai mic decât cel pe care îl încasa de la FCSB. 

La echipa lui Becali, salariul lui Crețu se ridica la 15 000 de euro, iar la semnătură a încasat 100 000 de euro. Pentru a semna rezilierea, mijlocașul a primit 60 000 de euro, adică patru salarii. 

Alex Crețu a mai fost în negocieri cu Sepsi, după cum a dezvăluit chiar Mihai Stoica, managerul general al clubului, însă discuțiile nu s-au concretizat. 

Alexandru Creţu s-a născut pe 24 aprilie 1992 în Valea Seacă. A jucat pentru CSM Pașcani și Poli Iași. Debuta la seniori în sezonul 2010/2011, la doar 18 ani, într-un duel din Liga a 2-a, când ieşenii s-au impus cu 2-1 acasă, contra celor de la FC Argeş. Atunci, cu 15 zile înainte să împlinească 18 ani, Creţu a bifat primele sale 10 minute din fotbalul profesionist. 

sport.ro

Advertisements

Related posts

Încă două terenuri de tenis de câmp, la Pașcani

Ema Roman

CSM Pașcani – Bucovina Rădăuți 0-4!

Marius Parteni

Simona Halep a dezvăluit cele mai frumoase momente de la căsătoria ei. O persoană importantă a lipsit, însă, de la eveniment

Redacția
Încarcă...