NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Fotbalistă de la PSG, bătută cu ranga. Agresorii ar fi fost plătiți de o colegă, care i-a luat locul în echipă

Aminata Diallo, mijlocaş al lui Paris Saint-Germain şi al naţionalei Franţei, a fost arestată miercuri dimineaţă în locuinţa sa din Marly-le-Roi în cadrul anchetei vizând agresiunea suferită de coechipiera sa Kheira Hamraoui.

Pe 4 noiembrie, Kheira Hamraoui a fost agresată după o petrecere organizată de PSG într-un restaurant din Bois de Boulogne. Când era însoţită în maşină de Aminata Diallo şi o altă colegă, doi bărbaţi purtând cagule au sos-o din vehicul şi au lovit-o cu bare de fier în picioare. Cei atacatori au fugit.

Condusă la spitalul din Poissy, Hamraoui a avut nevoie de copci la picioare şi la mâini. Fosta jucătoare a lui FC Barcelona, transferată în această vară de PSG, nu a putut evolua marţi împotriva lui Real Madrid în Liga Campionilor. În locul său a fost folosită Diallo.

„Este explorată mai ales pista unei rivalităţi interne la PSG”, a indicat un anchetator pentru L’Equipe, potrivit Agerpres.

  

În octombrie, Hamraoui a fost convocată după doi ani la naţionala Franţei, însă nu a putut disputa meciurile cu Estonia şi Kazahstan din cauza unei accidentări la gambă, în locul său fiind convocată Diallo.

PSG a indicat într-un comunicat că a luat act de arestarea lui Diallo şi „condamnă cu cea mai

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Vikings Gym Pașcani Academy se mută în casă nouă!

Marius Parteni

Începe Liga a IV-a și Liga a V-a. Kosarom II – Gloria Balș și Siretul Stolniceni – FC Lunca

Răzvan Grecu

WTA amenință că se retrage din China, chiar dacă pierde sute de milioane de dolari. Serena Williams: Cazul Peng Shuai trebuie anchetat

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site