RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Fostul fotbalist Dănuț Lupu a fost condamnat definitiv la închisoare. El nu se află în țară și a fost dat în urmărire

Fostul fotbalist Dănuţ Lupu a fost condamnat definitiv, luni, de Curtea de Apel Bucureşti la 7 luni şi 10 zile de închisoare cu executare, după ce a fost prins conducând fără permis.

ACTUALIZARE 14:50 Dănuţ Lupu figurează deja pe lista persoanelor urmărite, pe site-ul Poliţiei Române. 

„Împotriva celui în cauză, Judecătoria Cornetu a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii nr.134 din 02.10.2023, fiind condamnat la o pedeapsă de 7 luni şi 10 zile inchisoare pentru săvârşirea  infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, arată mesajul de pe site.

Dănuţ Lupu nu se afla în ţară în momentul când s-a dat verdictul, el urmând să revină în România sâmbătă sau duminică, transmite News.ro. 

  

Curtea de Apel Bucureşti i-a respins apelul fostului fotbalist şi a menţinut decizia de condamnare aplicată în luna februarie de Judecătoria Cornetu, transmite Agerpres. 

Potrivit presei sportive, Dănuţ Lupu a rămas fără permis de conducere în aprilie 2001, când a fost prins băut la volan. A încercat în mai multe rânduri să redobândească carnetul de conducere, fără succes. 

A fost prins de mai multe ori conducând fără permis, ultima dată în iunie 2022,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Ciucă, de ziua SPP: Profesionişti care au contribuit la credibilitatea şi siguranţa României

Redacția

Un consilier USR susține că Primăria Baia Mare refuză să plătească bursele elevilor/ A fost solicitată intervenția prefectului de Maramureș

Redacția

BBC: Cum au reacționat femeile republicane la verdictul lui Trump

Redacția
Încarcă...