RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

Fostă elevă a Liceului “Miron Costin” din Pașcani, asistenta Mirelei Retegan, fondatoarea proiectului “Gașca Zurli” (foto)

Nu există copil din România care să nu o iubească. Nu există părinte care să nu o aibă drept model. 

Mirela Retegan a pus bazele proiectului “Gașca Zurli” în urmă cu 17 ani și de atunci aduce bucurie în inimile milioanelor de copii.Gașca Zurli nu a apărut peste noapte. S-a muncit mult și mereu s-a axat pe educația copiilor prin joacă.

De mai bine de un an de zile, Mirela Retegan are o asistentă de nădejde, care vine chiar din Pașcani.

“Beatrice este asistenta mea. De un an și jumătate.

  

Ar fi putut să lucreze oriunde în învățământ. A terminat pedagogia. Ar fi putut să primească post, oriunde. Dar le-a spus tuturor că ea o să lucreze cu Mirela Retegan.

“- Doamnă dragă, eu mi-am dat seama că într-un an cu dumneavoastră, eu învăț cât nu învață alții o viață întreagă, mergând la cursuri.

De mai bine de un an, Beatrice trăiește povestea americană în România. Și beneficiază de toate avantajele vieții cu mine și de toate aventurile posibile. A bătut România în lung și în lat, a văzut 10 capitale europene, deși până acum un an nu zburase niciodată, a cunoscut cei mai importanți oameni din România și a ajuns în locuri la care mulți oameni nici nu îndrăznesc să viseze.

Viața cu mine e un spectacol și acum Beatrice are rolul principal. Așa cum de-a lungul anilor l-au avut foarte mulți oameni.

Beatrice crede că ea m-a ales pe mine. Eu știu ca nu e așa. Eu știu că a trimis-o Dumnezeu și ca rolul ei e unul pe care o să-l descoperim împreună. Acum facem pași. Tot înainte.” – a scris Mirela Retegan pe pagina ei de Facebook.

Postarea vedetei a fost primită cu bucurie de cei de la liceul Miron Costin, unde pășcăneanca Beatrice Podeanu a studiat.

“Am citit cu bucurie postarea doamnei Mihaela Retegan și ne-am bucurat pentru devenirea fostei noastre eleve, Beatrice Podeanu, pentru a fi fost și noi, în liceu, parte din creșterea și educarea ei. Cu acordul amândurora, ne-am permis să le distribuim postarea și să le urăm succes în tot ce fac. Beatrice, ești un model de reușită!” – au adaugat reprezentantii Liceului Teoretic Miron Costin.

facebook Mirela Retegan , Liceul Teoretic “Miron Costin” Pașcani

Related posts

Top 4 proceduri pentru amenajarea unei case de vis

Redacția

O femeie cu stil NU are nevoie de haine noi, ci de o garderobă versatilă! Iată CUM o poți obține!

Redacția

TEO TRANDAFIR: „Pentru mine, radioul înseamnă terapie” (foto)

Redacția
Încarcă...