NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Fosta clădire a Bibliotecii Municipale „Leonard Gavriliu” se prăbușește

Pășcănenii care trec prin zona clădirii în care nu de mult a funcționat Biblioteca Municipală „Leonard Gavriliu” trebuie să fie atenți, deoarece aceasta este într-un grad avansat de degradare. Din acest motiv reprezentanții Primăriei Municipiului Pașcani au montat un gard de protecție astfel încât bucățile de acoperiș, ce se desprind, să nu accidenteze trecătorii.

„La Bibliotecă au fost puse garduri de protecție pentru a nu se pătrunde în perimetrul îngradit de către cetățeni, dat fiind situația acestei clădiri. Dar, din păcate, acestea au fost luate de necunoscuți și mutate în zona gărajelor. Ele au fost remontate și cu această ocazie facem un apel ca cetățenii ce tranziteze zona să respecte afișele de avertizate de pe clădire”, a explicat Dana Ursuleasa, purtător de cuvânt al Primăriei.

Clădirea este una veche, iar deterioarea sa a început cu ani în urmă, motiv pentru care activitatea Bibliotecii „Leonard Gavriliu” a fost mutată într-un spațiu din apropierea Primăriei.

Gardurile de protecție au fost repuse în zonă și cetățenii sunt rugați să respecte anuntul afișat pe clădire.

loading...
Advertisements

Related posts

Primarul continuă să atace, fără argumente, acţiunile societăţii civile: „Tulburaţi liniştea acestui oraş şi bulversaţi oamenii”

Marius Parteni

Furnizarea apei, întreruptă pe străzile Horia, Cloșca și Crișan din Pașcani

Redacția

Rechizitoriu AgroComplex: procurorii au pus sechestru pe 48 de parcele de teren și 3.035 de acțiuni ce aparțin primarului Dumitru Pantazi! Vezi valoarea lor și ce lipsește din declarația de avere a edilului șef!

Răzvan Grecu
Încarcă...