RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Formula 1: Un nou Grand Prix în calendarul competițional din 2022

Oficialii din Formula 1 au stabilit că noul Grand Prix din Miami se va desfășura între 6 și 8 mai 2022. Este al doilea Mare Premiu din SUA, după cel din Austin, Texas.

“Construcţia circuitului înaintează conform aşteptărilor iar acum, când data noastră a fost confirmată de Formula 1, vom putea continua rapid dezvăluind mai multe detalii despre experienţa care va fi trăită la marginea pistei”, comentează un oficial al acestui MP, Richard Cregan.

MP de la Miami se va desfăşura la Miami Gardens, la circa 30 de km nord de emblematica Miami Beach. Circuitul este construit în jurul Hard Rock Stadium, pe care joacă echipa de fotbal american Miami Dolphins (al cărei conducător, Tom Garfinkel, este promotorul acestui MP) şi unde are loc Openul de tenis de la Miami.

SUA găzduiește deja din 2012 un MP în oraşul texan Austin (pe 24 octombrie în acest an), însă F1 încearcă să se impună în ţara IndyCar şi a NASCAR.

  

Miami va fi astfel a unsprezecea destinaţie care va găzdui F1 în această ţară, după Riverside, Sebring, Watkins Glen, Long Beach, Las Vegas, Detroit, Dallas, Phoenix, Indianapolis şi Austin.

Potrivit unor versiuni provizorii ale calendarului 2022,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Organizația Amnesty International îi cere lui Cristiano Ronaldo să promoveze drepturile omului în Arabia Saudită

Redacția

Singur. Viața lui Mihail Sebastian de Tatiana Niculescu, lansare și sesiune de autografe

Redacția

Ce mesaj a avut Ambasada Suediei la Bucureşti după apariţia documentului cu antetul Guvernului care stabileşte strategia lui Cîţu în PNL

Redacția
Încarcă...