RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Florin Roman, noul vicepreședinte al PNL de la Camera Deputaților / SURSE

Florin Roman a fost ales noul vicepreședinte PNL din cadrul Camerei Deputaților, în urma unui vot în rândul liberalilor. La aceste alegeri a mai candidat și Robert Sighiartău, potrivit surselor „Adevărul”.

FOTO: GOV

FOTO: GOV

Potrivit surselor „Adevărul”, au fost 63 de voturi, dintre care 2 nule. Florin Roman a strâns 41 de voturi din rândul deputaților și senatorilor, în timp ce Robert Sighiartău 20 de voturi. Florin Alexe, cel care a preluat funcția în septembrie anul trecut, nu a mai candidat de data aceasta. 

  

Alegerile funcției de vicepreședinte a PNL în cadrul Camerei Deputaților au avut loc în timpul ședinței de grup parlamentar al PNL.

În ceea ce privește șefia de grup a PNL nu s-au făcut încă alegeri. Însă, potrivit surselor Adevărul, tot Gabriel Andronache ar putea prelua această funcție.

Ședințe la PNL

Liderii PNL s-au întâlnit astăzi în cadrul Biroului Politic Național, ședință urmată de o reuniune a grupurilor parlamentare PNL. De asemenea, liberalii au avut o întâlnire informală seara trecută,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

VIDEO Scene incredibile în Franța – Autocarul lui Lyon, atacat cu pietre / Antrenorul, cu fața plină de sânge

Redacția

Premierul britanic Rishi Sunak spune că ”nu este practic” să ofere Ucrainei avioane de luptă / Downing Street a precizat că instruirea trupelor ucrainene pentru folosirea avioanelor Typhoon şi F-35 „extrem de sofisticate” ar dura prea mult

Redacția

O fostă luptătoare UFC îşi donează creierul pentru cercetare

Redacția
Încarcă...