NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Firea: Nicușor Dan să le spună bucureștenilor de ce nu e gata încă Pasajul Doamna Ghica

Gabriela Firea a acuzat că Pasajul Doamna Ghica nu este finalizat pentru că primarul general al Capitalei a închis o companie municipală și „ținut în faliment” constructorul principal. 

colaj articol gabriela  firea si nicusor dan foto mediafax

Gabriela Firea și Nicușor Dan FOTO Colaj

„Pasajul Doamna Ghica nu e gata nici anul acesta. Poate la anul pe vremea asta să se poată circula. Este strigător la cer pentru că știu cât s-a muncit în mandatul meu de primar general la acest proiect și ce delăsare a fost după. Știu și bucureștenii cum s-a muncit până noaptea târziu, cu eforturi financiare mari, și câte luni s-a stat după ce a ajuns Nicușor Dan primar”, a scris Gabriela Firea pe Facebook. 

Advertisements
  

Fostul primar al Capitalei a acuzat într-o postare pe Facebook că pasajul Doamna Ghica nu este finalizat „pentru că actualul primar general și majoritatea USR-PNL-PMP s-au încăpățânat să închidă o companie municipală implicată direct în proiect, cea de Consolidări, și au ținut aproape de faliment Trustul de Clădiri Metropolitane, constructorul principal”. 

Advertisements

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Joe Biden a semnat legea care înăsprește restricțiile împotriva Huawei și ZTE, considerate amenințări pentru securitatea SUA

Redacția

A doua lipsă de cvorum pentru calendarul moțiunii, din cauza absenței parlamentarilor PNL și PSD/ Moșteanu: USL revine în forță. Mai încercăm odată, luni, la 12:00

Redacția

Mașini distruse la Galați, din cauza geloziei. Șicanările continuă până la sosirea poliției

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site