NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Finanțatorul Vasile Pleșca lovit în timpul incidentului de la finalul partidei cu Știința Miroslava (VIDEO)

În incidentul de la finalul meciului de astăzi, dintre CS Kosarom și Știința Miroslava (scor 1-0) a fost lovit și finanțatorul echipei locale de fotbal, Vasile Pleșca. Acesta discuta cu un jucător de la echipa adversă, fost component al formației locale, în încercarea de a-i tempera pe oaspeți.

Vasile Pleșca, consilier local și finanțator al echipei, discuta cu Bogdan Dragoțel (zis, Budei) în drumul spre vestiare. În acel moment un jucător de la echipa din Miroslava l-a lovit cu gheata în figură.

”Nu știu ce a fost la acest meci. Multă încrâncenare. Discutam cu Budei când am fost lovit. I-am spus că nu e normal să fie asemenea incidente în Liga a III-a, mai ales că nu au fost dezavantajați.Cineva m-a tras de mână și mi-a dat cu gheata de fotbal. Am buza spartă. Nu știu ce a fost în capul celor care au provocat scandalul. Cert e că au jucat foarte motivați. Dacă nu pierdeam la Bacău etapa trecută erampe primul loc. Probabil suntem incomozi pentru unii”, ne-a declarat Vasile Pleșca.

  

Pe imaginile filmate de cameramanul Actualitatea TV se vede cum consilierul local Vasile Pleșca este în mulțimea ce se se afla la intrarea în vestiarul oaspeților, gesticulând și arătând că are buza spartă.

{flv}diverse/bataie_plesca{/flv}

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Cupa Societăților la Fotbal și Olimpiada Sportului Școlar se dispută sâmbătă la baza CSM Pașcani

Marius Parteni

Echipa de rugby din Pașcani va participa la Campionatul Național în 7 feminin, de la Iași

Redacția

Lista sportivilor ce vor fi premiați în cadrul Galei Sportului Pășcănean (DOC)

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site