RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Finanțări nerambursabile în valoare de 75.000 lei acordate de Primăria Pașcani

Primăria Pașcani va acorda fonduri financiare nerambursabile, pentru a susține proiecte din domeniile cultural, sportiv şi culte. Perioada de depunere a proiectelor începe de luni, 26 februarie, iar finanțările sunt în valoare de 75.000 lei.

 

Toți cei interesați au dreptul să propună un proiect, fiind necesar să se încadreze în condițiile de participare, calificare şi eligibilitate.

  

„Primăria Municipiului Pașcani a publicat un anunț de participare pentru acordarea nerambursabilă în baza legii 350 din 2005, privind regimul finanțărilor nerambursabile, ne referim la Sport, Cultură, Culte”, ne -a declarat Cristian Menegon, purtător de cuvânt Primăria Pașcani.

Evaluarea şi selecţia dosarelor depuse se va efectua de către Comisia de analiză şi selecţie a proiectelor în perioada 28 – 29 martie 2018.

 

 

Related posts

Peste 100 de copii chemați la un concurs în sălile Primăriei deși clădirea nu este autorizată ISU. Primarul Dumitru Pantazi este cel care a încălcat legea la insistențele directorului Bibliotecii municipale Pașcani!

Răzvan Grecu

Două zile fără apă potabilă în orașul Târgu Frumos

Redacția

Prefectul de Iași despre primarii din județ: „se uită cam împrăştiat”. Ce au înţeles primarii despre inundaţii

Redacția
Încarcă...