NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Festivitate de premiere pentru elevii de la „Miron Costin” care au obținut rezultate meritorii la concursul SMART

ConcursuL SMART reușește anual să atragă sute de elevi ce sunt antrenați într-un spirit competitiv pentru a demonstra abilitățile și capacitățile cumulate în clasă.

Elevii Liceului Teoretic „Miron Costin”din Pașcani au obținut rezultate extraordinare la acest concurs, ca și anul precedent, iar astăzi, aceștia au fost premiați în cadrul festivității ce a avut loc în incinta unității de învățământ. Directorul instituției, cadrele didactice, elevii și familiile acestora au aplaudat succesul micuților .

Ca în fiecare an, s-au înscris foarte mulți elevi. La proba inițială s-au înscris 221 de elevi, din care 16 au obținut premiul I, 21 premiul II și 36 au obținut premiul III. Elevii au participat la concurs la limba română, la matematică, la limba franceză, la limba engleză și cultură generală. Cei care au obținut 100 de puncte la proba inițială au participat la proba de baraj, respectiv 11 elevi. Din acești 11 elevi, 4 au obținut locul I, câștigând diplome, medalii, orale Smart, ceasuri Smart și premiul cel mare, o tabletă. 4 elevi au obținul locul II și 3 elevi locul III„, ne-a declarat profesorul Gabriela Hrițcu-Mesenschi.

  

Matei Măricuța de la clasa pregătitoare a câștigat locul de pe podium, câștigând tableta Smart. Micuțul a fost extrem de emoționat deoarece astăzi își serba și ziua de naștere.

Menționăm că acest concurs opţional SMART sunt rezultatul muncii unei echipe tinere, cu un înalt grad de  profesionism în segmentul testărilor şcolare. SMART urmăreşte dezvoltarea spiritului competitiv al elevilor şi capacitatea acestora de a etala cunoştinţele acumulate în clasă. Prin programul SMART se doreşte mai mult decât organizarea unor concursuri obişnuite care ar putea părea copiilor greoaie şi inaccesibile, în permanentă ţinându-se cont de vârstă, pregătirea şi capacitatea elevilor de a expune cumulul de informaţii dobândit.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Momentul în care Dumnezeu a sfinţit timpul. Mâine ortodocşii încep noul an bisericesc

Redacția

Concurenţă la Şcoala de Poliţie. Pe un singur loc se întrec şase candidaţi

Redacția

Şcolile Speciale din România, în pericol de a fi desfiinţate! Sindicaliştii pregătesc un pichet de protest la Ministerul Educaţiei!

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site