RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelorEveniment

Festival de șah și de folclor în weekend, la Tătăruși

Două evenimente de amploare vor avea loc în acest weekend la Tătăruși. Sâmbătă, 15 iunie, la baza sportivă din localitatea se va desfășura, începând cu ora 09.30,  a II-a ediție, ”Festivalul de Șah în școală”. Sunt invitația să participe 100 de șahiști din diferite zone. De la ora 12.30 va avea loc festivitatea de premiere. Programul artistic va fi susținut de Grupul Folcloric ”Roua” Bucovina Mică. Tot în cadrul aceluiași eveniment va avea loc un program de divertisment pentru copii, la baza sportivă.Vor fi patrui categorii pentru copii și una pentru seniori.

 Evenimentul este organizat de Primmăria Tătăruși, Federația Internațională de Șah pentru Copii și Școala Profesională Tătăruși.

A doua zi, duminică, 16 iunie, începând cu ora 09.30, va avea loc Festivalul Folcloric „De la moșii noștri noi am învățat“, ediția a XXIII-a. Evenimentul se va desfășura la Centrul ”Alexandru Vasiliu” . Sunt invitate să participe ansambluri folclorice din județele Iași, Botoșani, Suceava și Neamț.

Festivalul va fi organizat de Școala Profesională Tătăruși, Primăria și Consiliul Local Tătăruși, Inspectoratul Școlar Județean Iași și Centrul Cultural “Alexandru Vasiliu”. 

  

Related posts

Trei zile de sărbătoare în Bucovina Mică-Tătăruși

Redacția

Imagini inedite din timpul furtunii care a răscolit Mamaia. Pare peisaj de iarnă (Video)

Redacția

Un nou scandal în școala Todirești

Redacția
Încarcă...