RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Felul în care călătorești dintr-un loc în altul se va schimba radical, iar asta și datorită telefonului tău

În urmă cu aproape un an, Google a prezentat o unealtă interesantă și poate utilă pentru aceste vremuri: raportul de mobilitate. Încă e activ și acolo poți vedea unde se deplasează oamenii, ce vizitează mai mult și multe alte detalii despre mobilitate urbană. Acest raport poate fi atât fun fact, cât și cel mai simplu mod de a explica oricui cum se schimbă deja deplasarea prin orașe și, de ce nu, lume.

Raportul Google este util doar în măsura în care poți înțelege la ce pot fi bune, uneori, datele colectate despre ce fac mase mari de oameni. În termeni de IT intră la capitolul „big data”. De așa ceva ține și componenta de cloud de care vorbeam în urmă cu mai bine de-o lună și cum computere superperformante aduc diverse schimbări în viețile noastre. În acel articol spuneam că mașina a devenit mai inteligentă, iar în următorii ani va deveni mai conectată.

În acest sens, în aprilie 2021 la salonul auto din Shanghai, Huawei a anunțat parteneriatul cu producătorul auto SERES. Totodată, a vorbit despre soluția HiCar care îmbunătățește conexiunea între telefon și mașină, astfel încât utilizatorul să aibă acces rapid la aplicații și informații.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  

Related posts

VIDEO Ce conține ranița unui recrut din Siberia trimis la război: O trusă de prim ajutor, o ciocolată și un pachet de tampoane

Redacția

România a câştigat titlul mondial la padbol

Redacția

ÎPS Teodosie îi răspunde Patriarhului Daniel: Nu mă dezic de ce am făcut. Doar Dumnezeu îmi poate da sancțiuni

Redacția
Încarcă...