RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

FC Botoșani s-a impus la scor în fața echipei pășcănene

FC Botoşani s-a impus fără emoţii în amicalul pe care l-a susţinut ieri la Paşcani cu divizionara C din localitate, cu scorul de 7-1 (2-0).

 

Golurile victoriei trupei pregătite de Leo Grozavu au fost reuşite de Alexandru Târnovan (min. 37), Sergiu Popovici (min. 42 şi 68), Răzvan Greu (min. 61), Olimpiu Moruţan (min. 65-pen ), Victoraş Astafei (min. 73 şi 75), golul de onoare fiind marcat de gazde din penalty în minutul 63.  Aşa cum a anunţat Leo Grozavu a protejat mai mulţi titulari în această partidă dându-le şansa jucătorilor care au evoluat mai puţin să-i câştige încrederea. Astfel tehnicianul a început partida în formula: Avram – Juncănaru, Plămadă, Ichim, Popovici – Bordeianu, Cucu (cpt.) – Târnovan, L. Fülöp, Herghelegiu – Astafei. Pe parcursul confruntării în formaţia botoşăneană au mai intrat Albuţ, Corban, Greu, Moruţan şi I. Fülöp.

  

„A fost un test util, un antrenament chiar foarte bun care i-a dat posibilitatea lui Leo să vadă la lucru anumiţi jucători care au evoluat mai puţin şi să găsească soluţii pentru a suplini absenţele celor trei jucători din meciul de la Severin. Era foarte important pentru jucătorii care au evoluat mai puţin să aibă ritm înainte de jocul cu Pandurii. Sperăm într-o evoluţie bună la Severin şi într-un rezultat pe măsură”, a declarat Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani.

Sursa: monitorulbt.ro

Related posts

Undă verde pentru fotbalul feminin pășcănean. CSM Pașcani afiliată la FRF

Răzvan Grecu

CTP, scurtă analiză după România – Islanda: „Căpriorul” Alibec, Hagi care „știe cu pucul” și mingea care sare ca din colțul mesei

Redacția

Cuvinte grele la adresa conducerii CSM Pașcani, din partea unor consilieri locali

Marius Parteni
Încarcă...