RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Emmanuel Macron crede că este „posibil să avanseze negocierile” cu Rusia

După mai multe ore de discuții cu Vladimir Putin, luni, președintele francez, Emmanuel Macron a dat afirmat că este posibil să avanseze negocierile cu Putin și crede în „soluții concrete și practice”, a precizat Macron în timpul conferinței de presă cu șeful statului ucrainean, Volodymyr Zelensky, potrivit LeFigaro.

Emmanuel Macron a ajuns marți, 8 februarie, la Kiev, afirmând că a „obținut” asigurări din partea lui Vladimir Putin „că nu va exista o nouă escaladare” în criza ruso-occidentală legată de Ucraina. Președintele Putin „mi-a spus că nu va provoca o escaladare. Cred că acest lucru este important”, a spus el.

Președintele francez a fost întâmpinat la prânz de omologul său Volodymyr Zelensky, iar discuțiile s-au purtat într-un palat din Kiev.

Benedict al XVI-lea și-a cerut iertare pentru abuzurile comise împotriva copiilor de preoți din subordinea sa Mai mulți soldaţi indieni au murit într-o avalanşă produsă în Himalaya

  

08 Feb, 16:24 | Știri externe

ONU: Milioane de oameni se confruntă cu o foamete severă în Cornul Africii

08 Feb, 15:32 | Știri externe

Cei doi șefi de stat au vorbit despre situația provocată de Rusia la granițele Ucrainei. Macron a declarat că există „acum posibilitatea de a avansa negocierile” privind pacea între Rusia și Ucraina, în finalul întâlnirilor cu președintele ucrainean Volodymyr Zelensky și cu președintele rus Vladimir Putin. El a precizat după cele două vizite de la Moscova și Kiev,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, piruetă temporală: ”Bombardamentul SUA asupra Iugoslaviei, acum 23 de ani, a torpilat fundația ordinii mondiale”

Redacția

„Adevăratul ÎNGER al mării”. Un român a ajuns erou în Italia, după ce a salvat un băiat de 13 ani de la înec

Redacția

A murit un celebru actor din filmul „Titanic”: „Ne va lipsi enorm de mult. Avem inima zdrobită”

Redacția
Încarcă...