NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Emma Răducanu câștigă US Open 2021 și scrie istorie: venită din calificări, ea nu a pierdut niciun set în competiția de Grand Slam

Emma Răducanu, locul 150 WTA, a câștigat sâmbătă seara finala US Open 2021 și intră în istorie, furnizând una dintre cele mai mari surprize din istoria tenisului: venită din calificări, pentru prima dată într-o finală de Grand Slam, ea câștigă trofeul fără să fi pierdut vreun set de-a lungul întregii competiții.

Emma Răducanu, locul 150 mondial, și Leylah Fernandez, locul 73 WTA, s-au întâlnit sâmbătă în finala US Open 2021. A fost o finală mai puțin obișnuită, între două sportive foarte tinere, care nu sunt în fruntea clasamentului mondial și care, până acum câteva luni, erau aproape necunoscute.  

Emma Răducanu, reprezentând Marea Britanie, are 18 ani, iar Leylah Fernandez, care vine din Canada, are 19 ani împliniți la 6 septembrie. 

A fost pentru prima dată după 22 de ani când finala de la Flushing Meadows a fost disputată de două sportive atât de tinere. În 1999, Serena Williams, care avea 17 ani pe atunci, o învingea pe elvețianca Martina Hingis, care avea 19 ani.

  

LIVE TEXT Emma Răducanu – Leylah Fernandez: 6-4, 6-2

ACTUALIZARE 1:14 Emma Răducanu câștigă setul al doilea cu 6-2 și este noua campioană de la Flushing Meadows.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

CSM Kosarom – Sporting Suceava, vineri de la ora 15.00 pe Stadionul Municipal

Răzvan Grecu

JO 2020. România câștigă primul meci la Jocurile Olimpice. Naționala a învins Honduras după un autogol

Redacția

Municipalitatea plătește 500 de milioane de lei vechi pentru antrenamentele unui sportiv, în timp ce pentru restul alocă sume derizorii. Coincidență sau nu familia acestuia este din Lunca!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site