NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Elevii Liceului Teoretic ”Miron Costin” din Paşcani le-au explicat celor de la Europe Direct Iaşi cum văd ei diversitatea lingvistică și culturală a Europei

În cadrul Târgului ZEL – Ziua Europeană a Limbilor, desfăşurat în perioada 22- 26 septembrie 2014, elevii Liceului Teoretic „Miron Costin” Paşcani au participat la activităţile organizate de catedra de limbi moderne a liceului în parteneriat cu Europe Direct Iaşi, sub patronatul Asociaţiei pentru Ecologie şi Dezvoltare Durabilă.

Activităţile au constat în pregătirea  a câte un text de câteva rânduri într-o limbă oficială a U.E., studiată de către elevi la şcoala sau în timpul lor liber. 

Textele respective vor fi adunate într-un material de sinteză ce va fi ulterior transmis Reprezentanţei Comisiei Europene la Bucureşti. Elevii au avut, sub îndrumarea profesorilor, libertate deplină în alegerea temei textului respectiv, a genului literar sau a formei de prezentare.

  

 A doua parte a activităţlori a constat în discuţii libere despre necesitatea de a învăţa limbi străine, jocuri de rol şi de creativitate.

VEZI AICI GALERIA FOTO

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Rezultatele la Evaluarea Națională obținute de elevii din Pașcani, Târgu Frumos și comunele învecinate

Oana Cordoneanu

Examen de Certificare a Calificării Absolvenților Învățământului Liceal, Filiera Tehnologică, la Colegiul Unirea

Redacția

140 de elevi participă la un concurs național în Tabăra la Muncel

Diana Marcu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site