NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Elevii de la Colegiul „Unirea” au dat startul cursurilor festive din școli

A început sezonul cursurilor festive iar promoția 2015 a Colegiului Tehnic „CF Unirea” a fost cea care a dat startul acestor evenimente, în Pașcani.

Îmbrăcați în tradiționalele robe și purtând toci, elevii de la Colegiul „Unirea” au pornit, dis de dimineață, într-un marș al absolvenților, cu direcția sala de spectacol din incinta Primăriei. Aceștia și-au strigat în urale de sărbătoare, bucuria de a fi încheiat studiile liceale.

Următorul pas, de altfel și cel mai important, a fost festivitatea de premiere, când absolvenții au urcat pe scenă, sub privirile emoționate ale părinților și bunicilor.

De la eveniment nu au lipsit profesorii și diriginții care i-au îndrumat și sprijinit pe elevi, de-a lungul parcursului lor prin anii de liceu.

Urmează petrecerea din seara aceasta, binecunoscutul banchet de sfârșit de liceu, care va aduna elevii de la toate profilele colegiului, pentru ultimele momente petrecute în formulă completă.

Când totul se va  termina, elevii vor începe probabil să recapituleze pentru examenul de bacalaureat ce se apropie cu pași repezi. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Ședință de Consiliu Local Răchiteni, luni 7 octombrie (VIDEO)

Redacția

Spectacol incendiar al trupei Los Anonimos pe scena Casei de Cultură

Teona Gherasim

O treime din culturile agricole din judeţ sunt compromise

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site