NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Elevii de la Colegiul “Unirea” au dat startul cursurilor festive din școli

A început sezonul cursurilor festive iar promoția 2015 a Colegiului Tehnic “CF Unirea” a fost cea care a dat startul acestor evenimente, în Pașcani.

Îmbrăcați în tradiționalele robe și purtând toci, elevii de la Colegiul “Unirea” au pornit, dis de dimineață, într-un marș al absolvenților, cu direcția sala de spectacol din incinta Primăriei. Aceștia și-au strigat în urale de sărbătoare, bucuria de a fi încheiat studiile liceale.

  

Următorul pas, de altfel și cel mai important, a fost festivitatea de premiere, când absolvenții au urcat pe scenă, sub privirile emoționate ale părinților și bunicilor.

De la eveniment nu au lipsit profesorii și diriginții care i-au îndrumat și sprijinit pe elevi, de-a lungul parcursului lor prin anii de liceu.

Urmează petrecerea din seara aceasta, binecunoscutul banchet de sfârșit de liceu, care va aduna elevii de la toate profilele colegiului, pentru ultimele momente petrecute în formulă completă.

Când totul se va  termina, elevii vor începe probabil să recapituleze pentru examenul de bacalaureat ce se apropie cu pași repezi. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Trei persoane încarcerate după ce o mașină s-a înfipt ieri noapte într-un cap de pod (FOTO)

Redacția

Prezentare de armament şi detalii despre cariera militară, la Colegiul Tehnic CF “Unirea”

Oana Cordoneanu

Uniunea Europeană aprobă amânarea Brexit până la 31 ianuarie 2020

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site