NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

E.ON: întreruperi programate la rețeaua de furnizare a curentului electric din Sirețel și Hălăucești


Pentru executarea unor lucrări la instalaţiile de distribuţie în condiţii de siguranţă E.ON Energie are programate, astăzi, 19 octombrie, mai multe întreruperi de furnizare a energiei electrice în municipiul şi judeţul Iaşi.

În Iaşi, vor fi afectaţi abonaţii de pe mai multe străzi,  între Aleea Sadoveanu, Aleea Copou, Str. Podgoriilor, Viticultori, Ursulea, Str. Sf. Petru Movilă, Gării, Zugravi, Petru Rareş, Arcu, Titu Maiorescu, Văscăuţeanu, Al. Copou, Bd. Carol I.

Astfel,  pentru executarea unor lucrări la instalaţiile de distribuţie în condiţii de siguranţă, sunt necesare întreruperi temporare în alimentarea cu energie electrică la consumatorii din mai multe localităţi ale judeţului Iaşi: Berezlogi, com. Sirețel; Luncași, com. Hălăucești; Podișu, com. Bălțați; Moșna, com. Moșna; Mironeasa, com. Mironeasa.

Informaţii suplimentare puteţi obţine la: TelVerde 0800 800 929.

sursa www.7est.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Strigăt disperat al cetățenilor din Blăgești, care nu au apă potabilă:”Și noi aparținem de Pașcani”

Răzvan Grecu

Exclusiv! Remar a scos în probe garnitura de vagoane pentru Republica Moldova (VIDEO)

Marius Parteni

Consilierii PSD au fost păcăliţi că nu vor răspunde penal pentru protejarea lui Pantazi! În 2015 Zanet îl atenționa pe cuscrul său că intervine prescripția pe prejudiciile constatate de Curtea de Conturi Iași! (DOC)

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site