RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

E-Distribuție Muntenia a fost redenumită Rețele Electrice Muntenia (P)

Rețele Electrice Muntenia, companie parte a grupului PPC (denumită anterior E-Distribuţie Muntenia) este noua denumire a companiei care gestionează rețelele de distribuție a energiei electrice în București și în județele Ilfov și Giurgiu.

Această schimbare de nume vine după ce PPC a finalizat recent achiziția operațiunilor Enel din România.

PPC Group este un jucător cheie în domeniul energiei în Europa de Sud-Est. PPC are o capacitate instalată totală de 11,8 GW din termocentrale și hidrocentrale, precum și din instalații de energie regenerabilă generând în total, la nivel anual, aproximativ 20 TWh.

PPC Group este principalul furnizor de energie electrică din Grecia și România, deservind aproximativ 8,7 milioane de clienți în total, furnizând aproximativ 40 TWh de energie și o gamă largă de produse și servicii energetice. De mai bine de 70 de ani, PPC este liderul industriei energetice grecești, contribuind în mod semnificativ la procesul de electrificare a țării.

  

Datorită investițiilor constante în dezvoltarea și modernizarea rețetelei de distribuție a energiei electrice, E-Distribuție Muntenia, actuala Rețele Electrice Muntenia, a înregistrat în 2022 o durată medie a întreruperilor neprogramate per client/an de 77,50 de minute, în timp ce media la nivel național a fost de 108,25 minute.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Victorie a oligarhilor ruși în Elveția. Decizia anunțată de Guvernul de la Berna care ar putea stârni controverse

Redacția

VIDEO Biden îl acuză pe Trump că foloseşte retorica ”Germaniei naziste” / ”Echipa de campanie a lui Donald Trump este obsedată de trecut, nu de viitor”

Redacția

Curtea de Apel Bucureşti s-ar putea pronunţa definitiv în dosarul ”Colectiv”

Redacția
Încarcă...