RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

După o lună de zile, consilierii au reușit să adune banii pentru premierea zecistelor

Deși consilierii au hotărât pe 18 iulie premierea rezultatelor deosebite de la Bacalaureat și Evaluarea Națională, abia astăzi reporterii NewsPascani.com au primit confirmarea verbală a purtătorului de cuvânt al Primăriei că suma a fost strânsă. Municipalitatea va organiza în curând festivitatea de premiere.

Pentru a premia performanța deosebită obținută de Irina Amariței și Cristiana Dumea de la Colegiului Național „Mihail Sadoveanu” și de Andreia Luca de la Liceul Tehnologic „Mihai Busuioc”, Consiliul Local a adoptat hotărârea de a oferi elevelor strălucite suma de 2000 de lei. Jumătate din sumă trebuia alocată din bugetul Consiliului Local, în timp ce cealaltă jumătate trebuia acoperită prin contribuțiile aleșilor. La propunerea consilierului Vasile Haldan, fiecare dintre consilieri s-a angajat să contribuie cu suma de 100 de lei.

Deși suma poate părea modică, aleșii au avut dificultăți în a se achita de angajamentul luat în Hotărârea de Consiliu Local. După trei săptămâni, la finalul ședinței ce a avut loc joia trecută, viceprimarul Vasile Axinte a fost nevoit să le reamintească acestora că trebuie să contribuie cu suma respectivă. „Vă rog frumos să vă faceți datoria, la doamna Mirela Ancuța”, le-a spus viceprimarul colegilor din Consiliul Local, care au și început să se caute prin buzunare.

  

Adânci, se pare, și aglomerate, buzunarele respective: căutarea a fost mai lungă decât ne-am fi așteptat. Abia astăzi Mirela Ancuța, purtătorul de cuvânt al Primăriei, a confirmat verbal că suma a fost strânsă în totalitate. Acum se așteaptă întoarcerea fetelor din vacanța binemeritată pentru a se organiza festivitatea de premiere.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Inculpații din dosarul „AgroComplex” îi solicită edilului Dumitru Pantazi să achite Primăriei prejudiciul reclamat de procurorii DNA

Răzvan Grecu

PIDU demarează în teren cu proiectul de montare a camerelor de supraveghere

Marius Parteni

Noi documente explozive de la concursul pentru postul de director al Eco Salubritate:procese verbale înregistrate înainte de a fi întocmite!

Răzvan Grecu
Încarcă...