NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Duelul Beatles – Rolling Stones, un nou episod: Paul McCartney susține că The Rolling Stones este o „formaţie de coveruri”. Mick Jagger răspunde cu umor pe scenă

Mick Jagger a profitat de un concert la Los Angeles pentru a-i răspunde lui Paul McCartney după ce acesta a numit The Rolling Stones o „formaţie de coveruri blues”, reamintind de rivalitatea dintre cele două grupuri britanice, transmite News.ro.

După remarca lui Paul McCartney referitoare la formaţia lui Mick Jagger, acesta din urmă i-a răspuns joi, pe scenă, cu ocazia unui concert la Los Angeles din turneul nord-american.

Totul a început luni, când The New Yorker a publicat un interviu cu Paul McCartney. Muzicianul în vârstă de 79 de ani evocă aici cariera şi începuturile sale cu The Beatles, formaţia simbol pe care a înfiinţat-o împreună cu John Lennon, Ringo Starr şi George Harrison în anii 1960. El a profitat de asta pentru a se compara cu The Rolling Stones, alt grup britanic care a apărut în acelaşi timp pe scena muzicală engleză: „Nu sunt sigur dacă ar trebui să spun asta, dar este o formaţie de coveruri blues, asta sunt The Stones. Cred că aria noastră era mai vastă decât al lor”.

Mick Jagger i-a răspuns cu umor trei zile mai târziu, pe scenă: „Sunt atâtea celebrităţi prezente în această seară!”, s-a adresat el mulţimii.

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Cum a reușit “Dr. Lana” să mutileze zeci de femei. Toate au rămas desfigurate și au dureri insuportabile

Redacția

Plângere penală pentru corupere de minori pe numele lui Cumpănașu, formulată astăzi de mama unei fete

Redacția

Militar mort după un cumplit accident de motocicletă. Claudiu s-a stins pe patul de spital

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site