NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Dramă în Liga V la fotbal. Antrenorul de la Al.I. Cuza a murit după ce a făcut stop cardiac la finalul primei reprize!

Dramă în fotbalul județean. Etapa a XIV-a la fotbal a Ligii a V-a a fost îndoliată de decesul antrenorului echipei Unirea Al.I. Cuza. Tragicul eveniment s-a întâmplat în timpul meciului dintre Unirea Al.I. Cuza și Voința Moțca, disputat pe terenul din Kogălniceni.

În minutele de prelungire ale primei reprize Adrian Onciu, antrenorul echipei gazdă, s-a prăbușit la pământ suferind un infarct. Conform martorilor, bărbatul de 54 de ani suferea de afecțiuni cardiace având montat de un an de zile un stent.

  

Din cele povestite, antrenorul tocmai apostrofa fundașul dreapta, deoarece făcuse un marcaj mai larg, când a căzut din picioare. Imediat soția primarului comunei Al.I. Cuza, care este asistentă medicală, i-a acordat primul ajutor până la sosirea ambulanțelor. Din păcate prima dintre acestea nu avea echipamente de resuscitare, fiind nevoie de sosirea unei alte ambulanțe la fața locului. În final bărbatul a decedat.

Meciul nu a mai continuat, observatorul partidei Cristian Iacob a decis câștigarea acestuia cu scorul de 3-0 de către oaspeții din Moțca. 

Foto: Asmagna.info – Spicul Helesteni – Unirea Al. I. Cuza

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

CSM Pașcani, a treia retrogradare consecutivă în Liga a IV-a!

Marius Parteni

Biletele de tren se scumpesc cu 10% de la 1 septembrie

Redacția

Etapa județeană a concursului „Prietenii Pompierilor”. Elevii sunt așteptați să se înscrie

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site